Šlehaná bábovka
Potřebné ingredience
150 g cukru 100 g bramborové moučky (Solamyl) 50 g polohrubé mouky 100 g hrozinek 2 lžíce oleje nebo rozpuštěného másla 4 vejce lžíce vody vanilkový cukr
Postup přípravy
Ušleháme vejce, lžíci vody a cukr krupici. Solamyl, polohrubou mouku, vanilkový cukr a hrozinky promícháme.
Do ušlehaných vajec vmícháme moučnou směs spolu s olejem (rozpuštěným máslem). Hmotu vlijeme do formy vymazané máslem a vysypané moukou. Zvolna pečeme v menší bábovkové formě. Upečenou bábovku ještě za tepla pocukrujeme.
Do ušlehaných vajec vmícháme moučnou směs spolu s olejem (rozpuštěným máslem). Hmotu vlijeme do formy vymazané máslem a vysypané moukou. Zvolna pečeme v menší bábovkové formě. Upečenou bábovku ještě za tepla pocukrujeme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé